Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petrol içmek

Rüyada petrol içmek

Rüyada petrol içmek yüzünün de güleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada petrol içmek gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada petrol içmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada evden petrol çıktığını görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, çok sevileceğine yorulur.

Rüyada petrol tankeri görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada petrol çıktığını görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına inanılır.

Rüyada denizden petrol çıktığını görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada petrol çıkarmak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ham petrol görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret eder.

Rüyada petrol mavisi görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yaşama hevesinden olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments