Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petrol fışkırdığını görmek

Rüyada petrol fışkırdığını görmek

Rüyada petrol fışkırdığını görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kazancın daha da artacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, işinde uzmanlaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine yorulur.

Rüyada petrol fışkırdığını gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Rüyada petrol fışkırdığını görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada petrol mavisi rengi görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada petrol istasyonu görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına işaret eder.

Rüyada petrol kuyusu görmek esenliğe kavuşacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden petrol çıktığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet eder.

Rüyada ham petrol görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada petrol tankeri görmek yanlış adımlar atacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada denizden petrol çıkarmak belaya ve derde düşeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments