Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petrol çıkarmak

Rüyada petrol çıkarmak

Rüyada petrol çıkarmak rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine rivayet eder.

Rüyada petrol çıkarmak gördüyseniz:

  • Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Rüyada petrol çıkarmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden petrol çıkarmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada ham petrol görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına inanılır.

Rüyada petrol çıktığını görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işarettir.

Rüyada petrol görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada petrol doldurmak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde petrol görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada evden petrol çıktığını görmek düze çıkacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments