Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ham petrol görmek

Rüyada ham petrol görmek

Rüyada ham petrol görmek hayatın düzene gireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, aydınlanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ham petrol gördüyseniz:

  • Dikkatle dinlemeli be saygılı geri dönüşler içine girmelisiniz.

Rüyada ham petrol görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada petrol görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada petrol fışkırdığını görmek spor yapmaya başlanılacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada petrol ofisi görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı yorulmaktadır.

Rüyada denizden petrol çıkarmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada denizden petrol çıktığını görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, tabiri caizse can bulacağına delalettir.

Rüyada petrol mavisi rengi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, elindeki malların gideceğine inanılır.

Rüyada petrol çıkarmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments