Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petrol rafinerisi görmek

Rüyada petrol rafinerisi görmek

Rüyada petrol rafinerisi görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada petrol rafinerisi gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada petrol rafinerisi görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına inanılır.

Rüyada rafineri görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada petrol ofisi görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine tabir olunur.

Rüyada petrol fışkırdığını görmek makamını garantileyeceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada petrol istasyonu görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, takdir edileceği işler yapacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada petrol çıkarmak aksiliklerin yaşanacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına alamet eder.

Rüyada evden petrol çıktığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada denizden petrol çıktığını görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments