Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde petrol görmek

Rüyada denizde petrol görmek

Rüyada denizde petrol görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada denizde petrol gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Rüyada denizden petrol çıkarmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada denizden petrol çıktığını görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde petrol görmek daha çok iş yapacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada petrol görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada petrol mavisi rengi görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada petrol rafinerisi görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, dedikoduya, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada petrol kuyusu görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine işaret eder.

Rüyada petrol istasyonu görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, önünün açılacağına, hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments