Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petrol tankeri görmek

Rüyada petrol tankeri görmek

Rüyada petrol tankeri görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada petrol tankeri gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Rüyada petrol tankeri görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet eder.

Rüyada akaryakıt tankeri görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada benzin tankeri görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanker görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada mazot tankeri görmek kolaylık sağlayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulur.

Rüyada su tankeri görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada petrol çıktığını görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada petrol kuyusu görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments