Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petrol doldurmak

Rüyada petrol doldurmak

Rüyada petrol doldurmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada petrol doldurmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz.

Rüyada petrol doldurmak işlerinin daha da iyi olacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Rüyada petrol istasyonu görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde petrol görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada petrol fışkırdığını görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, umutlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada petrol tankeri görmek rızkın çoğalacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Rüyada petrol kuyusu görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Rüyada petrol rafinerisi görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizden petrol çıkarmak ticaretin önünün açılacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments