Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petrol istasyonu görmek

Rüyada petrol istasyonu görmek

Rüyada petrol istasyonu görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kazancının yerine gelmesine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, can sıkıcı haberler almaya, rahat ettiği bir döneme gireceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada petrol istasyonu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler.

Rüyada petrol istasyonu görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tren istasyonu görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına alamet eder.

Rüyada metro istasyonunda beklemek geçim sıkıntısı yaşanacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tren istasyonunda beklemek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Rüyada metro istasyonu görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tren istasyonuna gitmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, hedeflerini tutturamayacağına, kötü günlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada istasyonda beklemek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek hayır işlerinden geri kalmayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments