Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada petrol mavisi rengi görmek

Rüyada petrol mavisi rengi görmek

Rüyada petrol mavisi rengi görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada petrol mavisi rengi gördüyseniz:

  • Bazı konulara olumlu yaklaşmakta zorlanabilirsiniz veya zorlayıcı olaylar sizi yorabilir.

Rüyada petrol mavisi rengi görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, kötü sözler duyacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada petrol mavisi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada petrol rafinerisi görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, hayatından çıkaracağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına alamet etmektedir.

Rüyada petrol çıkarmak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada evden petrol çıktığını görmek çaresiz hallere düşeceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden petrol çıkarmak çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına inanılır.

Rüyada petrol doldurmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada denizde petrol görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments