Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç peruk görmek

Rüyada saç peruk görmek

Rüyada saç peruk görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, büyük üzüntüler olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç peruk gördüyseniz:

  • İlişkilerde belli belirsiz zorlanmalar yaşanabilir.

Rüyada saç peruk görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, büyük başarıla kazanacağına tabir olunur.

Rüyada saçına peruk takmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işarettir.

Rüyada peruk saç takmak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, hayatınızın neşe dolacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı peruk görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada uzun peruk görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Rüyada kızıl peruk görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalettir.

Rüyada peruk takan birini görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments