Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini peruklu görmek

Rüyada birini peruklu görmek

Rüyada birini peruklu görmek maddi gücünü yitireceğine, hastaysa şifa bulacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, geçim derdinin sona ereceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, huzurunun eski haline döneceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada birini peruklu gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Rüyada uzun peruk takmak karlı işlere gireceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızıl peruk takmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına delalettir.

Rüyada beyaz peruk görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet eder.

Rüyada sarı peruk taktığını görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada siyah peruk taktığını görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada peruk görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada sarı peruk görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının peruk taktığını görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments