Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perili ev görmek

Rüyada perili ev görmek

Rüyada perili ev görmek gelirinin sürekli olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine yorulur.

Rüyada perili ev gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada perili ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, onlara çok bağlı olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada kendini peri olarak görmek konforundan da ödün vereceğine, kazancının eksilmeyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan periler görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı peri görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, hem eğleneceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına işaret eder.

Rüyada peri görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada cin ve peri görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada peri bacaları görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilek perisi görmek kirli işlere bulaşacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments