Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin ve peri görmek

Rüyada cin ve peri görmek

Rüyada cin ve peri görmek ekmeksiz kalacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, üzüntülerin biteceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada cin ve peri gördüyseniz:

  • Size katkısı olacak kişilerle iş birliği yapmanız karlı girişimler anlamına gelebilir.

Rüyada cin ve peri görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada cin peri görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini peri olarak görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet eder.

Rüyada uçan periler görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada peri olmak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan peri görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada peri bacası görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada perili köşk görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, terslik yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments