Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı peri görmek

Rüyada kanatlı peri görmek

Rüyada kanatlı peri görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, üzüntülü haberler alacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada kanatlı peri gördüyseniz:

  • Sorulması gereken sorular var.

Rüyada kanatlı peri görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, büyük bir işe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cin peri görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada perili ev görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada peri görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada uçan peri görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilek perisi görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perili köşk görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada su perisi görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments