Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilek perisi görmek

Rüyada dilek perisi görmek

Rüyada dilek perisi görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, anne duasının açılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilek perisi gördüyseniz:

  • Kırılgan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada dilek perisi görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan peri görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine delalettir.

Rüyada su perisi görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı peri görmek çok üzüntü yaşayacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada peri bacası görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, makamının sarsılmayacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iyilik perisi görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine alamet eder.

Rüyada peri bacalarını görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet eder.

Rüyada küçük peri görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments