Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini peri olarak görmek

Rüyada kendini peri olarak görmek

Rüyada kendini peri olarak görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işinin ehli olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, zaaflarına kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini peri olarak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz istikrar kazanarak ciddi noktalara gelebilir.

Rüyada perili köşk görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına inanılır.

Rüyada peri görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada peri olduğunu görmek bilgi sahibi olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük peri görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada perili ev görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine rivayet eder.

Rüyada su perisi görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilek perisi görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cin ve peri görmek kaybettiği şeyi bulmasına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments