Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peri görmek

Rüyada peri görmek

Rüyada peri görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada peri gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Rüyada küçük peri görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada dilek perisi görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine inanılır.

Rüyada kanatlı peri görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada peri bacası görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, her geçen gün başarıların artacağına, doğru haber almaya işarettir.

Rüyada cin peri görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına inanılır.

Rüyada uçan peri görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada cin ve peri görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına inanılır.

Rüyada peri bacaları görmek anne babanın birbirine düşeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments