Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perdeyi yakarken görmek

Rüyada perdeyi yakarken görmek

Rüyada perdeyi yakarken görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada perdeyi yakarken gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada perdeyi yakarken görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, işinde terfi alacağına alamet eder.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı yakarak öldürmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, adını kirleteceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir şey çalarken yakalanmak yeni kişilerle tanışacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık yakalayıp kesmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına inanılır.

Rüyada yaka iğnesi görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Rüyada banka soymak ve yakalanmak kişinin yaşamının değişeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments