Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka soymak ve yakalanmak

Rüyada banka soymak ve yakalanmak

Rüyada banka soymak ve yakalanmak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada banka soymak ve yakalanmak gördüyseniz:

  • Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada banka soymak ve yakalanmak sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, işinin yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet eder.

Rüyada bankayı soymak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada banka soymak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada banka soyduğunu görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada banka dekontu görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada banka açmak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, zaaflarına kapılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bankaya altın yatırmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada banka ve para görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments