Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaka iğnesi görmek

Rüyada yaka iğnesi görmek

Rüyada yaka iğnesi görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaka iğnesi gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılmanız ya da yapacağınız yolculuklar esnasında yeni şeyler keşfedebilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada yakaya iğne takmak günden güne kazancının artacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada yaka iğnesi görmek hayallerine ulaşacağına, sıkıntılarından arınacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine inanılır.

Rüyada ilişkiye girerken yakalanmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına yorulur.

Rüyada suç işlerken yakalanmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kaçmak ve yakalanmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına inanılır.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada rüzgara yakalanmak önemli bir lider haline geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments