Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını yakmak

Rüyada ayağını yakmak

Rüyada ayağını yakmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, isteklerine kavuşacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada ayağını yakmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız haddini aşabilir.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada ayak yakmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağını yakmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ayağına kına yakmak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işarettir.

Rüyada ayaklarına kına yakmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak kazancı arttıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments