Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallarını kestiğini görmek

Rüyada sakallarını kestiğini görmek

Rüyada sakallarını kestiğini görmek hayatın kolaylaşacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada sakallarını kestiğini gördüyseniz:

  • Olaylar büyük çaplı hal almadan önce, iyi bir değerlendirme yapılmasında veya iş bölümü gerçekleştirilmesinde fayda var.

Rüyada saç ve sakal kestirmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, acı tecrübeler edineceğine delalet eder.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine yorulur.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakalını kestiğini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments