Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereyi açmak

Rüyada pencereyi açmak

Rüyada pencereyi açmak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet eder.

Rüyada pencereyi açmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikleri yapabilmek veya alınması gereken kararları alabilmek için, daha fazla soru sormanız veya daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada duvara pencere açmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pencerenin perdesini açmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve pencere açmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kapalı pencere açmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere açmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada pencereyi açmak sarsılacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına inanılır.

Rüyada pencereleri açmak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına işaret eder.

Rüyada kapı pencere silmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments