Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı pencere açmak

Rüyada kapalı pencere açmak

Rüyada kapalı pencere açmak yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapalı pencere açmak gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada kapalı pencere açmak bir beladan kurtulacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada kapalı pencere görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı kapıyı açmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı mezarı açmak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, onlara hayrının dokunacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada kapalı yolu açmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada pencereyi açmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve pencere açmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada duvara pencere açmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments