Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerenin perdesini açmak

Rüyada pencerenin perdesini açmak

Rüyada pencerenin perdesini açmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada pencerenin perdesini açmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz.

Rüyada pencerenin perdesini açmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada pencere perde görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada perdesiz pencere görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere perdesi görmek para ve makam sahibi olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada pencere ve perde görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, daha bir sevileceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pencerede perde görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, cebinin para göreceğine tabir olunur.

Rüyada perdeli pencere görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına alamet eder.

Rüyada pencerede beyaz perde görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments