Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereleri açmak

Rüyada pencereleri açmak

Rüyada pencereleri açmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada pencereleri açmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, bazen spontane tavırlar düşünülerek yapılanlardan daha etkili sonuçlar verebilir.

Rüyada pencereyi açmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada pencereleri açmak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı pencere açmak önemli ve ciddi işler yapacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada pencerenin perdesini açmak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına alamet eder.

Rüyada pencere açmak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya delalet eder.

Rüyada duvara pencere açmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve pencere açmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, mali krize gireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada pencerede görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, içinin rahat edeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments