Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere açmak

Rüyada pencere açmak

Rüyada pencere açmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, işe zorla gidip geleceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, büyük kazanç elde edileceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada pencere açmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Rüyada eve pencere açmak refaha erişileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara pencere açmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet eder.

Rüyada pencere açmak rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işarettir.

Rüyada pencereleri açmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Rüyada pencereyi açmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapalı pencere açmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sorunların atlatılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencerenin perdesini açmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada pencerede birini görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments