Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerede beyaz tül görmek

Rüyada pencerede beyaz tül görmek

Rüyada pencerede beyaz tül görmek bol bol moral depolanacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, malının artmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada pencerede beyaz tül gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi etkileyebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada pencerede beyaz tül görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine inanılır.

Rüyada pencereye tül takmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada pencerede tül görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, önemli kararlar alınacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere tülü görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada pencere tül görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ticarette ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada pencereye tül asmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tüllü elbise görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde takmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bedeninin de iyileşeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments