Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere tülü görmek

Rüyada pencere tülü görmek

Rüyada pencere tülü görmek ters giden durumların düzeltileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, zorluklarının kalmayacağına işarettir.

Rüyada pencere tülü gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Rüyada pencerede beyaz tül görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada pencereye tül asmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencerede tül görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada pencere tülü görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada pencere tül görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pencereye tül takmak engel teşkil edeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada mutfak tülü görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı tül elbise görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments