Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere tül görmek

Rüyada pencere tül görmek

Rüyada pencere tül görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencere tül gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek, yaşam standartlarınızı yükseltmek veya daha konforlu bir hayata geçiş yapmak istiyorsanız gereken değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada pencereye tül asmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine yorulur.

Rüyada pencere tül görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere tülü görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada pencerede beyaz tül görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencerede tül görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalettir.

Rüyada pencereye tül takmak rahatının da yerine geleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tül aldığını görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi tül elbise görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments