Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerenin açık olduğunu görmek

Rüyada pencerenin açık olduğunu görmek

Rüyada pencerenin açık olduğunu görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada pencerenin açık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kendinizi, fikirlerinizi veya planlarınızı net şekilde savunmanız veya ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada pencerenin açık olduğunu görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık pencere kapatmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet eder.

Rüyada pencereyi açık görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık kapı pencere görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hayatının düzene gireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada penceresi açık ev görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, özlemelerin son bulacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere açık görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık pencereden bakmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments