Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereyi açık görmek

Rüyada pencereyi açık görmek

Rüyada pencereyi açık görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada pencereyi açık gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizin gerçekleşebilmesi için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada açık pencere kapatmak çalışmalarının artacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada penceresi açık ev görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık pencereleri kapatmak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada pencereleri açık görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulur.

Rüyada açık pencereyi kapatmak hiçbir sorun yaşanmayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencerenin açık olduğunu görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına inanılır.

Rüyada pencereyi açık görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, onlara çok bağlı olacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments