Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kapı pencere görmek

Rüyada açık kapı pencere görmek

Rüyada açık kapı pencere görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada açık kapı pencere gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmaya zorlayan ya da kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada açık kapı pencere görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada pencereyi açık görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine yorulur.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek onların başarıları ile gururlanacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalettir.

Rüyada pencereleri açık görmek bundan güç ve cesaret alacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada açık pencereden bakmak aniden evlilik kararı alacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalet eder.

Rüyada penceresi açık ev görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada pencere açık görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine yorulur.

Rüyada açık pencereyi kapatmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments