Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereleri yıkamak

Rüyada pencereleri yıkamak

Rüyada pencereleri yıkamak hayatının da kolaylaşacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereleri yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, özel yaşamınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada hortumla pencere yıkamak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada pencere yıkamak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada pencereleri yıkamak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, geride bırakacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına işarettir.

Rüyada pencere camını kırmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, huzur ve şifa bulacağına inanılır.

Rüyada pencere kenarı görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, işiyle nam salacağına rivayet etmektedir.

Rüyada penceresi olmayan ev görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni pencere görmek işlerinin yarım kalacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada pencere camı görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments