Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni pencere görmek

Rüyada yeni pencere görmek

Rüyada yeni pencere görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, zor durumlara düşüleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, gelişim içine gireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işaret eder.

Rüyada yeni pencere gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Rüyada yeni pencere görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni pencere taktırmak iş öğreneceğine, hayatının yolunda gideceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada pencerede uyumak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada hortumla pencere yıkamak rahat ettirecek bir işe girileceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine alamet eder.

Rüyada birinin pencereden atladığını görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden ışık görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı pencere kapamak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret eder.

Rüyada pencere parmaklığı görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments