Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere yıkamak

Rüyada pencere yıkamak

Rüyada pencere yıkamak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada pencere yıkamak gördüyseniz:

  • Olası aksilikleri gözünüzde büyütmemeli, olumlu düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada pencereleri yıkamak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere yıkamak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada hortumla pencere yıkamak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çerçevesiz pencere görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına alamet eder.

Rüyada ev pencere görmek gücünün azalacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına yorulur.

Rüyada kırık camlı pencere görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, koltuğunun da yükseleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada pencereden aşağı atlamak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada pencerenin kırılması görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments