Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada penceresi olmayan ev görmek

Rüyada penceresi olmayan ev görmek

Rüyada penceresi olmayan ev görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada penceresi olmayan ev gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Rüyada büyük pencereli ev görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi pencereli ev görmek amacına nail olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada eve pencere takmak yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev penceresi görmek işlerinin toparlanacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada penceresi olmayan ev görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereden eve bakmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada penceresiz ev görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eve pencere açmak ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments