Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere kenarı görmek

Rüyada pencere kenarı görmek

Rüyada pencere kenarı görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada pencere kenarı gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Rüyada pencere kenarında oturmak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, şan şöhret kazanacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret eder.

Rüyada pencere kenarı görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma yorulur.

Rüyada dere kenarı görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında yürümek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada cam kenarında durmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında olmak asık yüzlerin güleceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada su kenarında yılan görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına alamet eder.

Rüyada deniz kenarında balık yemek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, ancak yılmayacağına, yalan söylemeye yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments