Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, içsel güvensizliklerinize, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada pencereden yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada pencereden kar yağdığını görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, mevki edineceğine işaret eder.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin içine yağmur yağdığını görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, mutlu günler göreceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye yağmur yağdığını görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evine yağmur yağmak hayal kırıklığına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments