Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden kar yağdığını görmek

Rüyada pencereden kar yağdığını görmek

Rüyada pencereden kar yağdığını görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, duaların boşa gideceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden kar yağdığını gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek fikirlerinin amacına ulaşacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulur.

Rüyada pencereden kar yağdığını görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak havada kar yağdığını görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada eylül ayında kar yağdığını görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, makamının tehlikeye gireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hayatın tadına varacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulu kar yağdığını görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağa kar yağdığını görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments