Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, başarılarının devamının geleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalettir.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersiz veya başarısız olma ihtimali yüksek planlarını engelleme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek çok zor bir yoldan geçeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, sağlık problemleri içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kar yağdığını izlemek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden kar yağdığını görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağdığını izlemek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine inanılır.

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden izlemek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada pencereden yağmuru izlemek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar yağarken izlemek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments