Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden dışarıyı izlemek

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek büyük borçlara girmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini dışarıdan izlemek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına tabir olunur.

Rüyada dışarıyı izlemek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada pencereden dışarı çıkmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine alamet eder.

Rüyada pencereden dışarıya çıkmak büyük zorluklar geçireceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine inanılır.

Rüyada pencereden dışarıyı seyretmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden dışarı bakmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada pencereden dışarı çıktığını görmek yeniden can bulacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments