Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar yağdığını izlemek

Rüyada kar yağdığını izlemek

Rüyada kar yağdığını izlemek kazancınızın artacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına inanılır.

Rüyada kar yağdığını izlemek gördüyseniz:

  • Mevcut sıkıntılar bitebilir.

Rüyada kar yağdığını izlemek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağdığını izlemek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar yağışını izlemek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Rüyada kar izlemek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kar yağmasını izlemek parasal krizler yaşanacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına yorulur.

Rüyada kar yağarken izlemek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hayırlı terfiler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir anda kar yağdığını görmek mal ve mülk sahibi olacağına, insanları kıracağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments