Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar yağarken izlemek

Rüyada kar yağarken izlemek

Rüyada kar yağarken izlemek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada kar yağarken izlemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz.

Rüyada kar yağarken izlemek yönetici makamına geleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağan yağmuru izlemek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına delalettir.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kar yağdığını izlemek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar yağmasını izlemek zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kar izlemek başarısının ve mutluluğunun artacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, sorunların bu sayede aşılacağına delalet eder.

Rüyada kar yağışını izlemek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar yağarken ağlamak umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, yokluk çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments