Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan taşlamak

Rüyada insan taşlamak

Rüyada insan taşlamak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisiyle övüneceğine inanılır.

Rüyada insan taşlamak gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada insanları taşlamak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanı taşlamak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan taşlamak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı taşlamak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek taşladığını görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayıyı taşlamak verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam taşlamak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada düşmanı taşlamak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sevinileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments