Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerede birini görmek

Rüyada pencerede birini görmek

Rüyada pencerede birini görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada pencerede birini gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada pencereye dayanmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini pencerede görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapısız penceresiz ev görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok büyük bir acı duyacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük pencereden geçmek yaşam refahının düşeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil pencere görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere tülü görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Rüyada perdesiz pencere görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada pencereden birini görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments