Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe pudra görmek

Rüyada pembe pudra görmek

Rüyada pembe pudra görmek bol kazanç elde edeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe pudra gördüyseniz:

  • En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz.

Rüyada pudra pembe görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe pudra görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pudra pembesi görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz pudra sürmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret eder.

Rüyada pudra görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine yorulur.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne pudra sürmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Rüyada bebek pudrası görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, kimseye minnet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments