Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe mum görmek

Rüyada pembe mum görmek

Rüyada pembe mum görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, torunlarına dahi yeteceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, gerginliğin biteceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işaret eder.

Rüyada pembe mum gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili görevlere veya ortaya çıkartmaya çalıştığınız planlara ait alışılmadık fikirleriniz olabilir.

Rüyada pembe mum görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, umutlarının biteceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada mumu söndürmek onurlu bir hayat süreceğine, duaların kabul göreceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada mum yaktığını görmek makama ve rızka sahip olacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada kilisede mum dikmek şansının hep açık olacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada pasta mumu üflemek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda mum görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sönmeyen mum görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının mum yaktığını görmek ona göre davranacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments