Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta mumu üflemek

Rüyada pasta mumu üflemek

Rüyada pasta mumu üflemek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pasta mumu üflemek gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Rüyada pastada mum üflemek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işarettir.

Rüyada pasta mumu üflemek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilek tutup mum üflemek geçimini daha rahat sağlayacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına delalettir.

Rüyada muma üflemek konferans ve seminerlere katılacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada mum üflemek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, dini inançların güçleneceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işarettir.

Rüyada doğum günü pastası üflemek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, manevi olarak hasar alınacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işarettir.

Rüyada pasta üflemek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş pasta üflemek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments